.
دانشکده دندانپزشکی
۱۴۰۳/۱/۹
1399/10/15
بازدید جناب آقای دکتر هوشمند دبیر شورای آموزشی دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت و هئیت همراه از دانشکده دندانپزشکی شهرکرد
دستاوردهای سفر دو روزه دکتر هوشمند و هیئت همراه به استان زیبای چهارمحال و بختیاری
در سفر دو روزه دکتر بهزاد هوشمند دبیر شورای آموزشی دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت و هیئت همراه به استان زیبای چهارمحال و بختیاری و بازدید از قسمت های مختلف دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد دستاوردهای کم نظیری به شرح ذیل بدست آمد:
1.ایجاد دهکده دندانپزشکی و oral park health
2.ایجاد dental hospital در بیمارستان آموزشی،درمانی آیت الله کاشانی شهرکرد
3. 50 میلیارد ریال اعتبار جهت خرید تجهیزات دندانپزشکی
4.تامین نیروی هیئت علمی مورد نیاز دانشکده دندانپزشکی توسط دبیرخانه دندانپزشکی وزارت بهداشت
5.جهت ماندگاری اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه و بهره بردن از اساتید با تجربه مقرر گردید:
الف) تصویب و اجرایی شدن بسته ماندگاری اعضاء هیئت علمی
ب)تخصیص سهمیه مناسب به صورت سالیانه در فراخوان جذب اعضای محترم هیئت علمی
6.جهت تامین پرسنل مورد نیاز و بهره بردن از پرسنل با تجربه مقرر گردید:
الف)تخصیص ظرفیت ویژه در آزمون استخدامی آتی دانشگاه به دانشکده دندانپزشکی برای استخدام پرسنل مورد نیاز
ب)بکارگیری نیروهای بخش خصوصی به صورت قرارداد حجمی
ج)قول مساعدت برای رایزنی از سوی دبیرخانه دندانپزشکی وزارت بهداشت برای افزایش مدت زمان و دوره های تمدید طرح برای نیروهای طرحی آموزش دیده و ماهر دانشکده
7.در راستای کمبود فضای فیزیکی دانشکده مقرر گردید با تکمیل ساختمان مسکن و شهرسازی و سوله تا پایان سال 1399 سه بخش 25 یونیته به دانشکده دندانپزشکی تحویل گردد.همچنین پروژه ساختمانی دیگر دانشکده نیز که دارای حداقل 5 بخش دارای یونیت می باشد و 35 درصد تکمیل گردیده و مقرر گردید تا پایان خرداد ماه سال 1400 حداقل دو برابر شرایط فعلی تکمیل گردد.
8.همچنین مقرر گردید مرکز تحقیقات دانشکده دندانپزشکی ایجاد و با رایزنی دبیر محترم شورای دندانپزشکی دستگاه های مورد نیاز این مرکز از سوی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تامین گردد.
9.همچنین پروژه ملی و بین المللی مجتمع جامع آموزشی،پژوهشی،درمانی و خدماتی مشاوره ای علوم دندانپزشکی در مکان تعیین و توسط این معاونت پیگیری و اجرایی گردد.
10.همچنین مقرر شد دانشگاه جهت تامین اتاق عمل ثابت مورد نیاز جراحان فک و صورت در ساعات مناسب و به کارگیری متخصصین پاتولوژی دهان و فک و صورت در آزمایشگاه بیمارستان آموزشی،درمانی آیت الله کاشانی اقدام نماید.
11.همچنین مقر گردید جهت اصلاح و افزایش چارت تشکیلاتی تا 47 پست عضو هیئت علمی و افزایش پست سازمانی پرسنل دانشکده توسط دانشگاه و دبیرخانه دندانپزشکی رایزنی و پیگیری صورت پذیرد.
تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
آدرس : شهركرد، چالشتر،بلوار رهبر ،ميدان رسالت ،دانشكده دندانپزشكي
كدپستي :           تلفن : 32322400-038

تاریخ بروز رسانی 1403/01/09
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.